Masz pytanie? Skontaktuj się z nami.
+48 34 360 23 92sklep@e-pat.pl
Polityka prywatności i cookies

Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest P.A.T. spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. z siedzibą w Częstochowie, ul. Legionów 98, kod pocztowy 42-200, NIP: 573-020-72-88, REGON: 150020489, KRS 0000697406.

Przetwarzanie Państwa danych jest realizowanie przez P.A.T. spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k., a wynika z prowadzonej działalności: sprzedaży produktów i usług oraz marketingu bezpośredniego. Cele przetwarzania: informacyjny, obsługa transakcji sprzedaży, marketing, prowadzenie działań promocyjnych obecnie jak i w przyszłości.

Informujemy, że Państwa dane mogą być profilowane, w szczególności w celach marketingowych, prowadzenia badań i preferencji zakupowych, w tym oferowania oraz prezentowania reklam, produktów i usług w oparciu o przypisane Państwu preferencje, a także do wewnętrznych analiz. Państwa dane przechowujemy przez okres niezbędny do realizacji czynności wynikających ze świadczonych usług, w tym w zakresie obsługi roszczeń posprzedażowych (np. uprawnień z gwarancji, rękojmi, czy też rozliczeń podatkowych). Do profilowania będą wykorzystywane następujące kategorie danych: informacje o produktach i usługach, informacje o płatnościach, informacje zawarte w plikach cookies, informacje o adresach elektronicznych. Dzięki tym działaniom możemy opracować dedykowaną dla Państwa ofertę produktową, a także poprawić jakość korzystania z naszego serwisu. Mają Państwo prawo w każdym momencie do wyrażenia sprzeciwu na profilowanie Państwa działań na potrzeby marketingu bezpośredniego.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii w celach reklamowych, statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też korzystać z nich współpracujący z nami reklamodawcy oraz firmy badawcze. Jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, to będą one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Sprzedawca będzie przekazywał dane osobowe Klienta tylko podmiotom, którym zleci usługi związane z przetwarzaniem danych osobowych np. dostawca usług przewozowych, dostawca usług prawnych, dział marketingu, dostawca usług IT. Wszystkie podmioty, którym Sprzedawca będzie przekazywać dane osobowe Klienta będą je przetwarzać na podstawie umowy ze Sprzedawcą i tylko zgodnie z poleceniami Sprzedawcy.

 

Przysługują Państwu następujące prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych:

a) prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych lub prawo do przetworzenia ograniczenia przetwarzania

b) prawo dostępu do danych osobowych Klienta,

c) prawo żądania sprostowania danych osobowych Klienta,

d) prawo żądania usunięcia danych osobowych Klienta - "do bycia zapomnianym"

e) prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych Klienta,

f) prawo do przenoszenia danych osobowych Klienta

g) prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych - tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

We wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem przez P.A.T. spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Państwa danych osobowych, mogą Państwo się kontaktować za pośrednictwem poczty e-mail na adres info@e-pat.pl.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl